Kontraktfestet tilgjengelighet
Oppdatert over en uke siden

Funksjonen for kontraktfestet tilgjengelighet gjør at du kan merke av spesifikke dager (eller tidsperioder) du har avtalt med arbeidsgiveren din å jobbe. Den kan brukes til å vise spesifikke retningslinjer for vaktplanlegging eller som informasjon utenfor kontrakt, som kan påvirke vaktplanen.
Det vil nå være enkelt å se hvem som er tilgjengelige og mellom hvilke klokkeslett de er tilgjengelige.

Du kan legge til eller redigere en medarbeiders kontraktfestede tilgjengelighet fra Medarbeidere > Medarbeidere. Klikk på medarbeiderens navn, åpne vinduet for hurtigredigering ✏️, og klikk deretter på «Legg til» under kontraktsfestet tilgjengelighet.
Da åpnes vinduet for kontraktsfestet tilgjengelighet:

Du kan nå velge dager, og spesifikke tidsperioder på de dagene, medarbeideren skal være tilgjengelig for å jobbe.
I dette eksempelet skal en medarbeider jobbe:

• mandager og tirsdager fra 09:00 til 17:00,

• onsdager og torsdager fra 10:00 til 18:00

• og fredager fra 08:30 til 16:30.

Du må også oppgi hvilken dato tilgjengeligheten skal gjelde fra (dette kan være medarbeiderens ansettelsesdato).

Deretter kan du gå over på vaktplanen og opprette en vakt. Når du har en ny vakt en medarbeider kan jobbe, vises det et grønt kontraktsymbol ved siden av medarbeiderens navn. Det er for å fortelle deg at medarbeideren er kontraktfestet å jobbe i den tidsperioden. Du kan holde musepekeren over symbolet for å se akkurat hvilke tider medarbeideren er kontraktfestet å jobbe.