Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerTidsregistreringTimesedler
Sådan godkender du vagter i timesedler

Lær, hvordan du godkender en enkelt eller flere vagter i timesedler for at sikre at dine medarbejdere modtager den rette løn.

Saad Saeed avatar
Skrevet af Saad Saeed
Opdateret i dag

🟡 Denne funktion er i øjeblikket begrænset til udvalgte Planday-organisationer eller -regioner, og den fulde tilgængelighed vil gradvist blive udvidet til alle.

🔓 Adgangsniveau i Planday: Administrator, vagtplanlæggere.

🌐 Abonnementsplan: Alle.

Nødvendige trin: Timesedler forklaret.

ℹ️ Vigtigt at læse: Se artiklen om håndtering og godkendelse af stempeltider eller godkendelse af vagter på vagtplanen, hvis du bruger en ældre godkendelsesmetode.

Sådan godkender du enkelte vagter

• Gå til siden Planday > Timesedler.

• Afgræns om nødvendigt vagterne ved at vælge et interval, en dato, en afdeling eller ved at søge efter en bestemt medarbejder.

• Gennemgå oplysningerne på listen, og foretag eventuelle nødvendige ændringer, f.eks. justering af vagttypen eller rettelse af den godkendte tid. Gentag dette trin for alle vagter, du vil godkende.

• Vælg de gennemgåede vagter, og tryk på Godkend valgte for at afslutte.

Hvis en vagt ikke kan vælges, kan det skyldes, at der mangler oplysninger, som skal gennemgås.

• Hvis det er muligt, kan du rette de manglende oplysninger i vagten direkte fra listen eller redigere vagten direkte og derefter godkende den individuelt.

• Klik på redigeringsikonet, gennemgå eventuelle manglende oplysninger eller regelbrud, og tryk derefter på Godkend.

Nogle vagter vises måske allerede som godkendte, hvis en leder har godkendt vagterne for en medarbejder, der tilhører en anden afdeling.

Sådan godkender du hurtigt flere timesedler

• Vælg de vagter der skal godkendes, ved at klikke på afkrydsningsfelterne ved siden af dem.

• Klik på knappen Godkend valgte øverst på skærmen.

• Bemærk: Når du trykker på Godkend alle, er det kun de valgte poster på den aktuelle side, der bliver godkendt.

• Gennemgå de viste meddelelser, og foretag de nødvendige handlinger.

• Klik på Godkend, når du er klar til at afslutte godkendelserne.

Godt råd: Brug ekstra filtre til at se vagter med eller uden afvigelser og kommentarer, så du hurtigt kan gennemgå og godkende det, der burde være i orden, og rette det, der skal gøres noget ved, før det kan godkendes.

Sådan godkender du timesedler i Planday-appen

• Sørg for, at du er logget ind som administrator eller vagtplanansvarlig.

• Find widgetten anmodningeroverblik-skærmen.

• Tryk på linket timesedler for at se vagter der afventer godkendelse.

• Tryk på Godkend på den ønskede vagt, eller tryk for at redigere den før godkendelse.