Logge inn på Planday

Denne artikkelen viser deg hvordan du logger inn på Planday.

J
Skrevet av Justine
Oppdatert over en uke siden

🎯 For ansatte som er nye i Planday. Lær mer om Planday for medarbeidere.

Velkommen til Planday! For å logge på Planday fra appen eller fra nettleseren din, trenger du tre ting: bedriftens portal-URL, et brukernavn og et passord.

⬆️ En norsk versjon av denne videoen er under arbeid.

For å logge på kontoen din må du først vite bedriftens portal-URL. Adressen har som vanligvis følgende format: firmanavn.planday.com.

• Din leder vil sende deg en invitasjon til Planday via e-post.

• Kontakt lederen eller administratoren din hvis du ikke finner portalens URL.

• Klikk på invitasjonslenken i e-posten og følg instruksjonene på skjermen for å bekrefte brukernavnet ditt (samme som e-postadressen din) og passordet.

Bruk samme brukernavn og passord når du logger inn i Planday-appen.

➡️ Last ned Planday til iOS
➡️ Last ned Planday til Android

Glemt brukernavn eller passord?

Se denne artikkelen for instruksjoner om hvordan du tilbakestiller passordet ditt.

Bekreft eller endre brukernavnet

Brukernavnet ditt i Planday er en unik identifikator for kontoen din og må være en gyldig e-postadresse. Du må bekrefte brukernavnet ditt når du logger inn for første gang eller dersom lederen din endrer det for deg. I tillegg kan du være nødt til å oppdatere brukernavnet og passordet hvis du brukte Planday før GDPR trådte i kraft.

Hvis du allerede har en Planday-konto, kan du redigere brukernavnet ditt. For å gjøre dette, gå til navnet ditt øverst til høyre > Rediger > Rediger brukernavn. Under Nytt brukernavn skriver du inn ønsket brukernavn - dette må være en gyldig e-postadresse - og bekreft med Lagre.

Du vil motta en e-post med en bekreftelseslenke til den nye e-postadressen du oppga. Inntil du har bekreftet e-postadressen din, vil dine gamle påloggingsdetaljer forbli gyldige.