Vaktplanfiltre

Lær hvordan du filtrerer vaktplanen for å enklere finne spesifikke vakter, og gjøre planleggingen din mer effektiv.

Saad Saeed avatar
Skrevet av Saad Saeed
Oppdatert over en uke siden

Vaktplanfiltre lar deg identifisere spesifikke vakter, kollegaer, eller grupper i vaktplanen din. Filtre kan brukes på alle visninger og tidsintervaller i vaktplanen.

Filtre-knappen finner du øverst til høyre på siden for Vaktplanen. Hvis du klikker på den, vises en dropdown-meny på høyre side av skjermen, som viser deg alle tilgjengelige filtre.

Du kan bruke følgende filtre i vaktplanen:

• Medarbeidere - Finn vakter for enkelte eller flere medarbeidere i vaktplanen.

• Vaktplanfunksjoner - Filtrer vaktplanen etter funksjoner.

• Personalgrupper - Filtrer basert på personalgrupper.

• Vakttype - Denne innstillingen lar deg filtrere etter vakter fra forskjellige vakttyper som Normal, Syk, Fravær eller andre tilpassede vakttyper.

• Status - Dette lar deg filtrere vakter på forskjellige statuser som Ledig, Forespurt, Ikke forespurt, Tildelt, Godkjent og Til salgs.

• Vakttider - Spesifiser start- og sluttider for å filtrere. Du kan for eksempel skrive 8 i Fra for å vise alle vakter fra kl. 08:00 om morgenen.

• Kompetanser - Finn vakter som er knyttet til en spesifikk kompetanse. Dette er en valgfri funksjon.

Flere filtre kan velges samtidig, for å ytterligere sortere vaktene du ønsker å se. Du kan også velge å printe ut vaktplanen, med valgte filtre, ved å gå til Verktøy > Skriv ut vaktplan.

Du vil også finne et alternativ for å skjule tomme rader i vaktplanen, slik at du kan fokusere på vaktene du har valgt, og et alternativ for å slette alle filtrene dine ved å trykke Nullstill alle.