Organiser virksomheten din
Opprette og redigere personalgrupper
Oppdatert over en uke siden

Medarbeidere tilordnes til personalgrupper basert på hvilke roller de kan påta seg i virksomheten. Én medarbeider kan tilhøre mer enn én personalgruppe, og når du tildeler vakter på vaktplanen, vil personalgrupper hjelpe deg med å tildele de riktige vaktene til de riktige medarbeiderne.

Siden alle vakter tilhører en personalgruppe, er det kun medarbeiderne i den aktuelle personalgruppen som kan gjøre krav på eller bytte vakter innenfor en gruppe.

Opprette personalgrupper

Gå til Personer > Personalgrupper og velg Opprett personalgruppe. Gi gruppen et navn, og angi standard timelønn dersom det er relevant. All lønn kan angis individuelt for medarbeidere, men standard timelønn kan være nyttig hvis du har en standard startlønn.

Legg til medarbeidere i gruppen og klikk på Lagre.

Du kan også opprette en ny personalgruppe på siden Personer ved å velge Opprett personalgruppe nedenfor Sikkerhetsgrupper.

Redigere personalgrupper

Etter at du har opprettet en personalgruppe, kan du redigere den direkte på siden Medarbeidere under Personer.
Personalgruppene dine vil vises til venstre på siden. Hold musepekeren over gruppen du ønsker å redigere, og velg blyanten som vises.

Du kan redigere lønn for hver medarbeider i gruppen eller fjerne medarbeidere fra gruppen.