2024
Mars 2024 Produktoppdateringer
Julia avatar
Skrivet av Julia

På Planday förbättrar vi ständigt funktionerna för att göra skiftarbetet enklare. Vi vill hålla dig uppdaterad om vad som är nytt i vår produkt så att du kan driva ditt företag mer effektivt. Kolla in översikten över de senaste uppdateringarna som vi har lanserat och de som snart kommer att lanseras.

Planday webb:

Översyn av intäkter och budgetering + Funktion för export av data

Vi har förnyat verktygen för intäkter och budgetering, som nu är tillgängliga för alla administratörer och regioner. Uppdateringen gör det möjligt att enkelt mata in och analysera intäkts-, budget- och lönedata, vilket ger administratörerna möjlighet att förbättra bemanningseffektiviteten och lönsamheten.

Dessutom har du nu tillgång till funktionen för att exportera data, vilket är särskilt fördelaktigt för större företag som behöver extrahera finansiella data från Planday för rapportering inom organisationen. Exportfunktionen hjälper dig också att förstå de data som överförs till eventuella integrationer som du kör.

För att komma åt dessa funktioner, gå till Rapporter > Omsättning

• Klicka på Hantera omsättning för att ställa in dagliga intäkter eller hantera budgetar för din organisation.

• Välj Diagramvy för att granska och jämföra dina data visuellt.

• Välj Exportera data för att ladda ner din aktuella datarepresentation som en Excel-fil.

News.Planday.com screenshot.005.png

Läs mer här: Ställ in intäkter. (EN)

Skapa flera anställda

Den nya funktionen Skapa flera anställda är utformad för HR-fokuserade administratörer som snabbt behöver lägga till flera anställda i Planday med grundläggande information.

Med det här verktyget kan du omedelbart börja bygga ditt schema med hjälp av viktiga medarbetardata. Samtidigt kan du fylla i ytterligare information senare när du är redo att bjuda in nya medarbetare till ditt team.

Gå till Medarbetare > Anställda > Skapa anställda > Upprätta flera anställda för att påskynda skapandet av anställda.

News.Planday.com screenshot.005.png

PIN-koder för stämpelklocka

Om ditt team stämplar in för skift med hjälp av en webbläsare, surfplatta eller fristående system kan de nu påskynda inloggningen med hjälp av PIN-koder för stämpelklocka.

Medarbetarna kan skapa en fyrsiffrig PIN-kod från sin webbprofil för att stämpla in snabbare, främst när flera medarbetare använder en och samma stämplingsenhet samtidigt.

PIN-koder är endast tillgängliga i webbversionen av stämpelklockan. Anställda måste fortfarande använda sina fullständiga inloggningsuppgifter när de loggar in på webben eller använder Planday-appen.

Screenshot 2024-04-05 at 16.35.09.png

Förbättrad inställning av pausregler

Inställningssidorna för pausregler och automatisk schemaläggning har omarbetats för att anpassas till Plandays moderna utseende, vilket säkerställer en konsekvent och uppdaterad upplevelse av användargränssnittet.

• Planday utför nu fler kontroller för att säkerställa att den inmatade informationen är korrekt och uppfyller kraven.

• Interaktionen med rullgardinsmenyer är nu snabbare och mer exakt.

• Gränssnittet har nu ett enhetligt utseende.

Denna uppdatering påverkar inte inställningen av dina befintliga brytregler.

För att komma åt dessa funktioner, navigera till Inställningar > Schema > Rastregler. Här kan du skapa eller ändra pausregler och konfigurera automatiska pauser baserat på arbetstid eller specifika tider på dygnet.

News.Planday.com screenshot.005.png

Nya betalningsmetoder

• Nya administratörer i Sverige kan nu uppgradera sin Planday med Autogiro, utöver de befintliga alternativen för att betala med kredit- eller betalkort.

• Nya administratörer i Danmark kan nu uppgradera sin Planday med Betalingsservice, utöver de befintliga alternativen för att betala med kredit- eller betalkort.

Kontosidan är endast tillgänglig för kontoadministratörens åtkomstnivå. Se hur du tilldelar ytterligare behörighetsnivåer till dina anställda.

Planday app:

Den här versionen av Planday-appen innehåller en rad förbättringar och optimeringar bakom kulisserna, med fokus på enkelhet.

Söker du efter skiftförfrågningar? Avsnittet med förfrågningar var tidigare tillgängligt från både sidorna Mer och Översikt. Nu visas den bara på sidan Översikt så att du kan se vilka förfrågningar som behöver din uppmärksamhet direkt när du öppnar appen.

På vägen har vi tagit bort några irriterande buggar så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något: att få folk att le och skapa magiska ögonblick på din arbetsplats!

Se till att du använder de senaste versionerna för Android eller iOS och uppdatera till nyare versioner när de släpps.
Ladda ner Planday till Android här
Ladda ner Planday till iOS här